VÝPRODEJ se slevou až do 50%❗Loučíme se s více produkty a vzory 👋 Všechny výprodejové kousky naleznete ZDE!

Kategorie
 
 
 
 
 

Autor: Dáša Uherková     Dátum: 11.11.2022     Čítanie na: 2-3 min.

Vždy nás fascinoval proces, ako niečo vzniká a čo všetko sa za výrobou finálneho produktu skrýva. Je jedno či to bolo sledovanie starkej ako robí kysnutý koláč, či exkurzia v sklárňach, z ktorej si dodnes pamätáme takmer všetko. A toto nám stále ostalo.

Proces ako vnikajú naše MOE ponožky a podkolienky nás fascinoval hneď od začiatku, ale chvíľu trvalo kým sa nám do neho podarilo nahliadnuť trošku hlbšie. A teraz by sme vám ho chceli priblížiť.

Poďte sa s nami pozrieť na výrobné zaujímavosti a nahliadnuť tak do zákulisia ich výroby.

 

Autor: Dáša Uherková     Datum: 11.05.2022     Čtení na: 2-3 min.

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký výrobní postup se skrýva za výrobou našich legín nebo punčoch? Jedny legíny nebo punčochy projdou rukama přibližně devíti lidí před tím, než si je můžete z našeho e-shopu moekids.cz objednat. Je to zajímavý a složitý proces, který v každém kroku vyžaduje zkušenost pracovníků a my vám ho v tomto článku velmi rádi přiblížime.

 

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 30.11.2021     Čtení na: 3-4 min.

Ještě nedávno připravovala šatníky pro světově známe osobnosti, dnes inspiruje každého, kdo má otevřenou mysl a záleží mu nejen na módě, ale také na planetě. Stylistka Barbora Yurkovic se o své bohaté zkušenosti z oblasti módy, materiálů a kombinování oděvů dělí na svém bloguInstagramu. My jsme se v rozhovoru s ní zaměřili na šatník našich dětí.

 
 

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 17.09.2020     Čtení na: 2 min.

Novinky na podzim a zimu s hravými ilustracemi.

Poznejte příběhy malých obyvatel lesa v naší nové kolekci Dobrodružný les.

 

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 10.04.2020     Čtení na: 3 min.

Naše první jarní novinka: roztomilé legíny, punčochy a ponožky s protiskluzovými puntíky ze silikonu, které jsou umístěny tak, aby podpořily stabilitu dítěte i na kluzkém povrchu. Jaký je za nimi příběh? Z čeho jsou vyrobeny a pro koho jsou určené? Přečtěte si v článku.

 

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 07.12.2019     Čtení na: 3 min.

Svůj food blog rozběhala před sedmi lety, v době, kdy byla blogerská scéna v našem regiónu ještě v plenkách. Lidé se postupně začínali více zajímat o jídlo a potraviny, přeplněná oddělení kuchařských knih byste však v knihkupectvích hledali marně. Boom vaření, ochutnávání a především fotografování jídla přišel v plné síle až o několik let později. Markéta Pavleje na svém blogu Kitchenette už tehdy vynikala nádhernými fotografiemi, originálními recepty a srdečným, autentickým přístupem ke svému publiku. Tyto kvality jí zůstaly dodnes.

 

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 25. 6. 2019     Čtení na: 2 min.

Svěží jako letní vánek, šťavnatá jako třešně. 

Nová MOE kolekce je na světe! Těšit se můžete na ponožky, podkolenky, legíny, capáčky a poprvé také na punčochy. 

 

Autor: Miroslava Schneider     DAtum: 07.06.2019     Čtení na: 2 min.

Jak jsme začínaly, kde jsme zakoply a které dveře plánujeme ješte otevřít? 

Když jsme si spolu před lety jako kolegyně povídaly o tom, že bychom rády pracovaly na něčem vlastním, netušily jsme, že nás to zavede tam, kde jsme dnes. Pracovaly jsme v oblasti finančního controllingu a realizovaly jsme se v různých projektech. Práce nás bavila, proto bylo první plánem zůstat ve stejné oblasti. Do toho ale prišlo Evy těhotenství a nás tak přitáhla jiná témata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze