VÝPRODEJ se slevou až do 50%❗Loučíme se s více produkty a vzory 👋 Všechny výprodejové kousky naleznete ZDE!

Kategorie
 
 
 
 
 

Kolekce Dobrodružný les

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 17.09.2020     Čtení na: 2 min.

Novinky na podzim a zimu s hravými ilustracemi.

Poznejte příběhy malých obyvatel lesa v naší nové kolekci Dobrodružný les.

Příběhy potřebujeme. A ješte víc ty s dobrým koncem. Hravé, vyzývající, trošku tajemné, se špetkou vtipu a vždy laskavé. Takové, které pohladí duši. A přesně taková je naše kolekce Dobrodružný les pro letošní podzim a zimu, kterou spolu s námi vytvořila talentovaná ilustrátorka Ekaterina Trukhan. Pojďme se na ni společně podívat.

„Mám velmi oblíbené procházky v lese v období podzimu. Vše se zabarvuje, pod spadanými listy se schovávají houby a jste-li všímaví, můžete spatřit i lesní zvířátka. V poklidné chladné atmosféře lesa vytváří fantazie příběh malé lesní vesničky s radostmi a strastmi jejích obyvatel. Právě to mě inspirovalo při tvorbě designu nové kolekce pro MOE,“ popisuje Ekaterina Trukhan. „Estetika MOE se mi opravdu líbí, vždy jsem toužila vidět vlastní designy na tak roztomilých produktech,“ doplňuje. A my máme stejnou radost. Ekaterina je u nás známá především díky vícenásobné spolupráci s naším oblíbeným vydavatelstvím Egreš, pro které vytvořila několik dětských knižních titulů. Její styl je osobitý, připomíná vystřihovánky z papíru nebo razítka z brambor. V tomto duchu vznikala i naše společná kolekce.

V kolekci najdete dětské podkolenky, dětské i dospělácké ponožky, punčochy i legíny, capáčky a už brzy také jedno překvapení. Pod výraznější designy jsme použili tlumené barvy – béžovou, bílou, šedou, tmavě modrou a černou. Vizuálně výraznější produkty doplňují jednobarevné kousky v úplně nových barvách – tyrkysové a světle růžové legíny, ponožky a podkolenky v růžové, oranžové a modré.

Kolekce Dobrodružný les, kterou pro nás nafotila Barbora Girmanová najdete už nyní v našem obchodě. Podělte se s námi o svůj výběr na našem Facebooku nebo Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze