VÝPRODEJ se slevou až do 50%❗Loučíme se s více produkty a vzory 👋 Všechny výprodejové kousky naleznete ZDE!

Kategorie
 
 
 
 
 

Kolekce Barevné léto je tu!

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 25. 6. 2019     Čtení na: 2 min.

Svěží jako letní vánek, šťavnatá jako třešně. 

Nová MOE kolekce je na světe! Těšit se můžete na ponožky, podkolenky, legíny, capáčky a poprvé také na punčochy. 

Inspirace létem

Vlaštovky, letní déšť, lány obilí na poli a teplo, které cítite na pokožce i v srdci. I vy si tak představujete léto? Ještě skok do vody, spousta smíchu a pusa plná čerstvého ovoce. Děti v tom mají jasno. Život je třeba cítit, dýchat, pít, hladit, vytvářet. Kolekce Barevné léto je živelná a plná novinek.

Spolupráce s ilustrátorkou

Jedinečnou podobu nové kolekci vetkla mladá česká designérka Klára Plicová. Tvorba ilustrátorky a studentky grafického designu na univerzitě v Plzni nás přesvědčila tím, že je čitelná a pracuje s jednoduchými tvary, které v MOE často používame. Výsledkem je kompaktní veselá kolekce pro mladší i starší děti, která potěší oko a zahřeje v chladnější letní dny.

Design

Každý kousek z kolekce má svůj příběh. Rozvíjíme ho okolo základní barevnosti, vzoru nebo struktury. Hledáme kombinace a vztahy, které se navzájem podpoří, nebo naopak kontrastují do zábavné formy. Barevnosti jsou sezónní: červená, modrá, žlutá, hnědá, vzory mají vtip a hravost. Názvy jednotlivých výrobků jako Letní déšť, Třešně, Západ slunce či Lido odkazují k jemnému letnímu sentimentu.

Produktové novinky

Ponožky a podkolenky už tradičně vyrábíme v sedmi velikostech (EU 15 až 35). Ve dvou vzorech (Klásky a Letní déšť) máme oblíbené bavlněné legíny, které jsou v nabídce ve dvou velikotech od 68/74 do 116/122.

Premiéru v kolekci mají punčochy. Víme, že dětské oblečení musí snést i náročnější používání, proto jsme do kvalitního bavlněného základu přidali elastan a polyamid, a tak jsou punčošky odolnější vůči oděru a snadno se přizpůsobí tvaru dětských nožek. Vyrábíme je v Česku a dostupné jsou v rozkošném třešňovém vzoru.

Capáčky z letní edice jsou jednoduše láska. Jako vždy jsou vyrobeny z certifikované přírodně barvené kůže bez použití těžkých kovů. Aby ladily s ostatními výrobky, ručně ksme je dozdobili vzorem třešní a břízy.

Další novinky? Ano! Přibyly nám roztomilé nálepky pro malé i velké a obrovská textilní nákupní taška z recyklovaných materiálů. Na víkendový trh, na pláž nebo na prázdniny k babičce od teď už jen s velkou plátěnkou od MOE :)

Už delší dobu jsme hledali smysluplný projekt, který bychom podpořili výtěžkem z prodeje našich produktů. Tři eura z ceny každé prodané tašky tak nyní budou směřovat neziskové organizaci Deťom s rakovinou. Váš příspěvek z nákupu pomůže děvčátkům a slečnám, které se léčí na dětské onkologii a přichází během chemoterapie o svoje vlásky. I díky vaší podpoře jim bude moci nezisková organizace Deťom s rakovinou poskytnout kvalitní paruky z pravých vlasů. 

Jak nakupovat?

Celou kolekci Barevné léto pro nás nafotili Nora a Jakub a vy si tak veškeré výrobky můžete prohlédnout a zakoupit na našem eshopu. V červnu nás můžete zastihnout i osobně – na letní verzi dětského shop-upu KID, který se tentokrát koná v Trnavě v termínu 28. a 29. června 2019. 

Kolekci Barevné léto koupíte tady 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze