VÝPRODEJ se slevou až do 50%❗Loučíme se s více produkty a vzory 👋 Všechny výprodejové kousky naleznete ZDE!

Kategorie
 
 
 
 
 

GoBabyGo: Aby lezení a dětské kroky byly jistější

Autor: Miroslava Schneider     Datum: 10.04.2020     Čtení na: 3 min.

Naše první jarní novinka: roztomilé legíny, punčochy a ponožky s protiskluzovými puntíky ze silikonu, které jsou umístěny tak, aby podpořily stabilitu dítěte i na kluzkém povrchu. Jaký je za nimi příběh? Z čeho jsou vyrobeny a pro koho jsou určené? Přečtěte si v článku.

Na začátku byl Emil

Čekala třetí dítě a myslela si, že je připravená na vše. Omyl. Prišly zdravotní komplikace a děťátko na svět přišlo předčasně. Malý Emil velmi rychle dohnal své vrstvěníky, ale v motorickém vývoji lehce zaostával. Jeho maminka tehdy prostudovala veškeré dostupné zdroje, radila sa s lekáři, hledala pomůcky, až se rozhodla, že Emilovi pomůže sama. A to byl začátek příběhu dánské značky GoBabyGo.

Pro pohodu a sebevědomí

Drobné úspěchy dítě motivují, aby pokračovalo v činnosti. Dobrá motorická zručnost posiluje dítě i v sociální a kognitivní oblasti. Proto zakladatelka GoBabyGo vytvořila produktovou řadu oblečení, kde jsou malé protiskluzové puntíky umístěné na chodidlech a v oblasti kolen tak, aby podpořily děti v lezení a chůzi i po kluzkém povrchu, který se doma běžně nachází. Dítě, které se bezpečně pohybuje po prostoru a nemusí se obávat pádu, věnuje celou svou energii objevování světa. A právě o to jde.

Kvalita na prvním místě

Veškeré výrobky GoBabyGo jsou certifikované podle normy Oeko-Tex Standard 100. Protiskluzové punčochy a legíny jsou vyrobeny z měkké bavlny s příměsí polyamidu a elastanu. Ponožky, které jsme pro vás z produktů GoBabyGo vybrali jsou vyrobeny z ekologického bambusového vlákna a biologicky rozložitelné. Můžete vybírat z velikostí od 6 měsíců do čtyř let a nesmíme zapomenout zmínit typické barevné tóny GoBabyGo – od jemné starorůžové a mátové, přes výraznější hořčicovou a tmavě modrou až po univerzální šedou a černou. Silikonové puntíky bez obsahu ftalátů jsou rozpoznatelné na první pohled. V oblasti kolen jsou rozmístěny do typického tvaru sluníčka a na nožkach se střídají kroužky a trojuhelníky. Kolekce GoBabyGo je navžena v Dánsku a vyrobená v Evropě. Nyní ji můžete pořídit také přímo u nás

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze